TY - GEN AU - Gonzalez de Medivil Alzola, MarĂ­a Itziar PY - 2010 SN - 978-84-457-2981-6 UR - http://www.hezkuntza.ejgv.euskadi.eus/contenidos/informacion/dig_publicaciones_innovacion/eu_otrosamb/adjuntos/euskal_ikasmaterialgintza/toribio_etxebarria/952015e_TE_Enpresa_txikiaren_kudeaketa.pdf UR - http://hdl.handle.net/11162/157316 AB - Material didactico a utilizar en Formacion Profesional rama Hosteleria. Este libro explica como gestionar una pequena empresa: la organizacion del trabajo, la fiscalidad y la administracion. AB - Lanbide Heziketako Ostalaritza arloan erabiltzeko ikas-materiala. Liburu honek nola kudeatu enpresa txiki bat azaltzen du: lan antolaketa, zerga sistema eta administrazioa. LA - eus PB - Vitoria-Gasteiz : Gobierno Vasco, Servicio Central de Publicaciones, 2010 KW - formacion profesional KW - cocina KW - gestion empresarial KW - pequena y mediana empresa KW - division del trabajo KW - fiscalidad KW - administracion TI - Enpresa txikiaren kudeaketa : lana, zerga sistema eta administrazioa ER -