Redined

Network of Educational Information logoNetwork of Educational Information logo
    • twitter
    • English 
      • Español
      • Català
      • English
      • Euskera
      • Galego
  • Login
  • About Redined
    • What is Redined
    • Directory
  • Help
    • How to search in Redined
    • Tutorial
  • Document submission
    • Who can submit documents?
    • Submit your documents
    • Intellectual property
  • Statistics
    twitter
  • English 
    • Español
    • Català
    • English
    • Euskera
    • Galego
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All RedinedAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical TitlesThis CollectionAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical Titles

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Conèixer els nostres aliments : primer i segon cicle de primària

URI:
http://hdl.handle.net/11162/8029
Education Level:
Educación Primaria
Document type:
Material didáctico
Exportar:
Exportar a RefworksBibtex
Compartir:
Imprimir
Estadísticas:
View Usage Statistics
Metadata:
Show full item record
Author:
Laguía, Encarna; Porter, Eulàlia; Mascaró Escalas, Carme; Sansó, Malén
Date:
2001
Abstract:

Material didáctico que presenta los alimentos característicos y tradicionales de Mallorca, su proceso de elaboración y principales características. Se tratan los siguientes productos: los embutidos, entre ellos la sobrasada; los productos lácteos, en especial el queso; las frutas, haciendo hincapié en la naranja y la manzana; los dulces tradicionales, explicando las ensaimadas. Se completa con tres recetas y un glosario.

Material didáctico que presenta los alimentos característicos y tradicionales de Mallorca, su proceso de elaboración y principales características. Se tratan los siguientes productos: los embutidos, entre ellos la sobrasada; los productos lácteos, en especial el queso; las frutas, haciendo hincapié en la naranja y la manzana; los dulces tradicionales, explicando las ensaimadas. Se completa con tres recetas y un glosario.

Leer menos
Materias (TEE):
educación alimentaria; nutrición; salud; secundaria primer ciclo; enseñanza primaria
Otras Materias:
Mallorca
Ministry logo
AndalucíaAragónPrincipado de AsturiasIslas BalearesIslas CanariasCantabriaCastilla-La ManchaCastilla y LeónCataluñaExtremaduraGaliciaComunidad de MadridRegión de MurciaComunidad Foral de NavarraPaís VascoLa RiojaComunidad Valenciana
Indexed inDspaceOpenaireOpen-doarRecolectaUniversiaHispanaGoogle Scholar
Redined | Legal notice | Accesibility | Contact us | suggestions
RSSShare
 

 

Redined does not provide access to the full text of all the documents described due to copyright reasons. If you are interested in accessing any of these resources, you can contact us through the email redinedDS@educacion.gob.es and we will try to help you.