Redined

Network of Educational Information logoNetwork of Educational Information logo
    • twitter
    • English 
      • Español
      • Català
      • English
      • Euskera
      • Galego
  • Login
  • About Redined
    • What is Redined
    • Directory
  • Help
    • How to search in Redined
    • Tutorial
  • Document submission
    • Who can submit documents?
    • Submit your documents
    • Intellectual property
  • Statistics
    twitter
  • English 
    • Español
    • Català
    • English
    • Euskera
    • Galego
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All RedinedAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical TitlesThis CollectionAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical Titles

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Educación para la salud : la alimentación

URI:
http://hdl.handle.net/11162/60736
Education Level:
Educación Infantil
Educación Primaria
Educación Secundaria
Document type:
Guía o manual
Exportar:
Exportar a RefworksBibtex
Compartir:
Imprimir
Estadísticas:
View Usage Statistics
Metadata:
Show full item record
Author:
Banet Hernández, Enrique; Buiza Sánchez, Carmen; Carmen Martín, Luis Miguel del; Febrel Bordejé, Mercedes; Ferrer, José María; Fuentes Agustí, Marta; Gallego Diéguez, Javier; Gavidia Catalán, Valentín; Gómez, Carmina; Granizo Membrado, Cristina; Muñoz, María Adela; Núñez, Francisco; Quer Domingo, Josepa; Rambla, Alegría; Ríos García, Isabel María; Rodes Sala, María José; Sala, Maria Ángeles; Tro, Lledó; Yus Ramos, Rafael
Date:
2004
Abstract:

Muestra distintas experiencias de centros promotores de salud, de docentes que han planteado y desarrollado estrategias para formar consumidores responsables. Muestra pautas para trabajar los hábitos alimentarios desde la escuela infantil hasta el instituto, en clase y en el comedor. Es un conjunto de diversas experiencias que muestran como trabajar la educación para la salud desde la alimentación.

Muestra distintas experiencias de centros promotores de salud, de docentes que han planteado y desarrollado estrategias para formar consumidores responsables. Muestra pautas para trabajar los hábitos alimentarios desde la escuela infantil hasta el instituto, en clase y en el comedor. Es un conjunto de diversas experiencias que muestran como trabajar la educación para la salud desde la alimentación.

Leer menos
Materias (TEE):
educación alimentaria; hábito alimentario; salud; nutrición; medios de enseñanza; tema transversal
Ministry logo
AndalucíaAragónPrincipado de AsturiasIslas BalearesIslas CanariasCantabriaCastilla y LeónExtremaduraGaliciaComunidad de MadridRegión de MurciaComunidad Foral de NavarraPaís VascoLa Rioja
Indexed inDspaceOpenaireOpen-doarRecolectaUniversiaHispanaGoogle ScholarBielefeld Academic Search Engine
Redined | Legal notice | Accesibility | Contact us | suggestions
RSSShare
 

 

Redined does not provide access to the full text of all the documents described due to copyright reasons. If you are interested in accessing any of these resources, you can contact us through the email redinedDS@educacion.gob.es and we will try to help you.