Formatge, oli i sobrassada, aliments de les Illes Balears
Full text:
https://drive.google.com/file/d/ ...View/ Open
Education Level:
Document type:
Material didácticoEstadísticas:
View Usage StatisticsMetadata:
Show full item recordDate:
2003Abstract:
La alimentación y los alimentos son unos elementos clave a partir de los cuales se puede trabajar de una manera globalizada la realidad más cercana: cuerpo humano, alimentación equilibrada, hábitos alimentarios y orientaciones para el consumo, composición y propiedades de los alimentos, clima, aspectos históricos, técnicas de elaboración, etc. El queso, el aceite y la sobrasada forman parte de nuestra cultura alimentaria. Su conocimiento es una buena forma para acercar escuela y entorno, para adquirir conocimientos de nuestra realidad cotidiana y sobre nuestra gente, para poner énfasis en la importancia de la nutrición y de la alimentación.
La alimentación y los alimentos son unos elementos clave a partir de los cuales se puede trabajar de una manera globalizada la realidad más cercana: cuerpo humano, alimentación equilibrada, hábitos alimentarios y orientaciones para el consumo, composición y propiedades de los alimentos, clima, aspectos históricos, técnicas de elaboración, etc. El queso, el aceite y la sobrasada forman parte de nuestra cultura alimentaria. Su conocimiento es una buena forma para acercar escuela y entorno, para adquirir conocimientos de nuestra realidad cotidiana y sobre nuestra gente, para poner énfasis en la importancia de la nutrición y de la alimentación.
Leer menosL’alimentació i els aliments són uns elements clau a partir dels quals es pot treballar d’una manera globalitzada la realitat més propera: cos humà, alimentació equilibrada, hàbits alimentaris i orientacions per al consum, composició i propietats dels aliments, clima, aspectes històrics, tècniques d’elaboració, etc. El formatge, l’oli i la sobrassada formen part de la nostra cultura alimentària. El seu coneixement és una bona forma per apropar escola i entorn, per adquirir coneixements de la nostra realitat quotidiana i sobre la nostra gent, per posar èmfasi a la importància de la nutrició i de l’alimentació.
L’alimentació i els aliments són uns elements clau a partir dels quals es pot treballar d’una manera globalitzada la realitat més propera: cos humà, alimentació equilibrada, hàbits alimentaris i orientacions per al consum, composició i propietats dels aliments, clima, aspectes històrics, tècniques d’elaboració, etc. El formatge, l’oli i la sobrassada formen part de la nostra cultura alimentària. El seu coneixement és una bona forma per apropar escola i entorn, per adquirir coneixements de la nostra realitat quotidiana i sobre la nostra gent, per posar èmfasi a la importància de la nutrició i de l’alimentació.
Leer menos