Redined

Network of Educational Information logoNetwork of Educational Information logo
    • twitter
    • English 
      • Español
      • Català
      • English
      • Euskera
      • Galego
  • Login
  • About Redined
    • What is Redined
    • Directory
  • Help
    • How to search in Redined
    • Tutorial
  • Document submission
    • Who can submit documents?
    • Submit your documents
    • Intellectual property
  • Statistics
    twitter
  • English 
    • Español
    • Català
    • English
    • Euskera
    • Galego
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All RedinedAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical TitlesThis CollectionAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical Titles

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Alimentació sana

URI:
http://hdl.handle.net/11162/18268
Education Level:
Educación Secundaria
Document type:
Varios
Exportar:
Exportar a RefworksBibtex
Compartir:
Imprimir
Estadísticas:
View Usage Statistics
Metadata:
Show full item record
Author:
Estival, Albert; Pros, Joan
Date:
1985
Abstract:

El objetivo del vídeo es mostrar diversas posibilidades de combinar los alimentos para alimentarse saludablemente. Resalta la importancia del equilibrio alimentario y da recomendaciones para conseguirlo, explica el concepto de ración y el número de raciones necesarias diariamente de cada grupo de alimentos y habla de las comidas, sobre la frecuencia y el consumo de agua durante éstas. También incluye un ejemplo práctico de alimentación inadecuada.

El objetivo del vídeo es mostrar diversas posibilidades de combinar los alimentos para alimentarse saludablemente. Resalta la importancia del equilibrio alimentario y da recomendaciones para conseguirlo, explica el concepto de ración y el número de raciones necesarias diariamente de cada grupo de alimentos y habla de las comidas, sobre la frecuencia y el consumo de agua durante éstas. También incluye un ejemplo práctico de alimentación inadecuada.

Leer menos
Materias (TEE):
educación alimentaria; nutrición; salud; alimento; cuerpo humano
Ministry logo
AndalucíaAragónPrincipado de AsturiasIslas BalearesIslas CanariasCantabriaCastilla y LeónExtremaduraGaliciaComunidad de MadridRegión de MurciaComunidad Foral de NavarraPaís VascoLa Rioja
Indexed inDspaceOpenaireOpen-doarRecolectaUniversiaHispanaGoogle ScholarBielefeld Academic Search Engine
Redined | Legal notice | Accesibility | Contact us | suggestions
RSSShare
 

 

Redined does not provide access to the full text of all the documents described due to copyright reasons. If you are interested in accessing any of these resources, you can contact us through the email redinedDS@educacion.gob.es and we will try to help you.