Redined

Network of Educational Information logoNetwork of Educational Information logo
    • twitter
    • English 
      • Español
      • Català
      • English
      • Euskera
      • Galego
  • Login
  • About Redined
    • What is Redined
    • Directory
  • Help
    • How to search in Redined
    • Tutorial
  • Document submission
    • Who can submit documents?
    • Submit your documents
    • Intellectual property
  • Statistics
    twitter
  • English 
    • Español
    • Català
    • English
    • Euskera
    • Galego
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browse

All RedinedAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical TitlesThis CollectionAuthorsCorporate AuthorsTitlesTopicsOther TopicsEducational LevelsCollectionsPeriodical Titles

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Reacciones de hipersensibilidad a los alimentos : normativa de aplicación en el control oficial de los alérgenos presentes en alimentos

URI:
http://hdl.handle.net/11162/103292
View/Open
Reacciones.pdf (864.6Kb)
Education Level:
Ámbito general
Document type:
Guía o manual
Exportar:
Exportar a RefworksBibtex
Compartir:
Imprimir
Estadísticas:
View Usage Statistics
Metadata:
Show full item record
Author:
Doval Fernández, Ángeles; Martínez Mesa, Francisca; González Fernández, Alberto; Molina Manarel, María Jesús; Carbonero Sanz, Raquel; Naharro Roque, Rafael; Simón de Juana, Carmen; Montoya Sáez, Patricia; Díaz Fernández, Susana
Date:
2010
Abstract:

Se exponen las principales manifestaciones de hipersensibilidad a los alimentos: alergias alimentarias, intolerancias alimentarias y enfermedad celiaca. También se dan orientaciones sobre su tratamiento y los principales alimentos responsables de los alérgenos alimentarios, así como aspectos reglamentarios sobre etiquetado y medidas de control de los alimentos.

Se exponen las principales manifestaciones de hipersensibilidad a los alimentos: alergias alimentarias, intolerancias alimentarias y enfermedad celiaca. También se dan orientaciones sobre su tratamiento y los principales alimentos responsables de los alérgenos alimentarios, así como aspectos reglamentarios sobre etiquetado y medidas de control de los alimentos.

Leer menos
Materias (TEE):
alimento; hábito alimentario; salud pública; educación del consumidor; educación sanitaria
Otras Materias:
Madrid (Comunidad Autónoma)
Ministry logo
AndalucíaAragónPrincipado de AsturiasIslas BalearesIslas CanariasCantabriaCastilla-La ManchaCastilla y LeónCataluñaExtremaduraGaliciaComunidad de MadridRegión de MurciaComunidad Foral de NavarraPaís VascoLa RiojaComunidad Valenciana
Indexed inDspaceOpenaireOpen-doarRecolectaUniversiaHispanaGoogle Scholar
Redined | Legal notice | Accesibility | Contact us | suggestions
RSSShare
 

 

Redined does not provide access to the full text of all the documents described due to copyright reasons. If you are interested in accessing any of these resources, you can contact us through the email redinedDS@educacion.gob.es and we will try to help you.