Glutenik gabeko menuak egiteko gida
Texto completo:
http://www.hezkuntza.ejgv.euskad ...Nivel Educativo:
Tipo Documental:
Guía o manualEstadísticas:
Ver Estadísticas de usoMetadatos:
Mostrar el registro completo del ítemAutor corporativo:
Fecha:
2004Resumen:
A través de esta Guía, la Asociación Celíaca de Euskadi, EZE, ofrece a los profesionales de la cocina pautas concretas y sencillas para elaborar menús sin gluten de forma fácil y segura. La población celíaca ha experimentado en los últimos años un importante aumento debido al mayor conocimiento de esta enfermedad por parte del colectivo médico, lo cual se ha traducido en un mayor número de diagnósticos.
A través de esta Guía, la Asociación Celíaca de Euskadi, EZE, ofrece a los profesionales de la cocina pautas concretas y sencillas para elaborar menús sin gluten de forma fácil y segura. La población celíaca ha experimentado en los últimos años un importante aumento debido al mayor conocimiento de esta enfermedad por parte del colectivo médico, lo cual se ha traducido en un mayor número de diagnósticos.
Leer menosGida honen bidez, sukaldeko profesionalei glutenik gabeko menuak erraz eta segurtasunez egiteko jarraibide zehatz eta errazak eskaini nahi dizkie EZEk, Euskadiko Zeliakoen Elkarteak. Izan ere, medikuek gaixotasuna gero eta hobeto ezagutzen dutenez, zeliakoen kopurua areagotu egin da, hau da, diagnostiko gehiago egiten dira.
Gida honen bidez, sukaldeko profesionalei glutenik gabeko menuak erraz eta segurtasunez egiteko jarraibide zehatz eta errazak eskaini nahi dizkie EZEk, Euskadiko Zeliakoen Elkarteak. Izan ere, medikuek gaixotasuna gero eta hobeto ezagutzen dutenez, zeliakoen kopurua areagotu egin da, hau da, diagnostiko gehiago egiten dira.
Leer menos